Vásárlási információk

1. ÁRAK 
A weboldalon található árak csak közvetlen, interneten történő rendelés esetén érvényesek. Az árak a megrendelés időpontjában érvényes Áfá-t tartalmazzák.


2. SZERZŐDÉSKÖTÉS 
A prospektusokban, katalógusokban, hírdetésekben, ezen, vagy más weboldalakon, vagy egyéb helyeken megjelenő árak szabadon megválasztottak. A szerződés a megrendelés írásbeli visszaigazolásával jön létre (írásos eredeti, vagy fax, vagy elektronikus e-mail formában). Szállítást követően a szállítás és/vagy a számla követi a visszaigazolást. Ennek a szerződésnek a megváltoztatása, vagy módosítása, csak a részünkről írásban (írott eredeti, vagy fax, vagy elektronikus e-mail) adott visszaigazolást követően lép életbe. 

3. MEGRENDELÉS 
A weboldalról történő termék-rendelések e-mail útján érkeznek hozzánk. A nem egyértelmű, vagy hibás adatok átvitelének lehetőségei a Felhasználó oldal hibás kitöltéséből származnak. A megrendelési folyamatban, termékek és szolgáltatások feldolgozásakor megőrizzük az Ön személyes adatait. Biztosítjuk Önt adatainak szigorú őrzéséről. Biztosítjuk, hogy adatait nem adjuk át, a rendelésben nem érintett harmadik személynek.

4. SZÁLLÍTÁS 
A Magyarországon belüli szállítás budapesti raktárunkból történik. A részletes szállítási információkkal kapcsolatban kérük, látogasson el a Szállítási Feltételek oldalra. 

5. FIZETÉS
Magyarországon belüli szállítás esetén előrefizetés, vagy utánvét lehetséges.
Szállítás külföldre: kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6. FELELŐSSÉG
A Bu-Vi-Tex Kft nem felel a károkért (beleértve az elmaradt üzleti hasznot, és más pénzügyi károkat), kivéve, ha szándékosan, vagy durva gondatlanságból követte el, vagy ha a termék tulajdonságai nem felelnek meg a leírottaknak, az alapvető üzleti szabályokat figyelmen kívül hagyva. A termék használatából bekövetkező későbbi károkért való felelősség kizárt, kivéve, ha a kár szándékosan, vagy durva gondatlanságból következett be. Mindkét esetben a felelősség a szóban forgó termék fizetési nyugtáján szereplő értékig korlátozott.

7. TULAJDONVISZONYOK 
A vételi ár teljes kifizetéséig és az egyéb, itt felsorolt feltételek teljesítéséig a termékek a Bu-Vi-Tex Kft tulajdonában maradnak. Ha a megrendelő megszegi a szerződési feltételeket, jogunkban áll saját költségünkre visszavenni az árut; ez nem jelenti a szerződéstől való elállásunkat. Annyit jelent, hogy a szerződési feltételek teljesítéséig, nem rendelkezhet a termékek felett. 

8. VISSZAKÜLDÉS 
A termék átvételétől 14 napon belül jogában áll visszaküldeni a terméket. Eredeti, bontatlan, ép csomagolásban, az eredeti számlával visszaküldheti a terméket postai úton. A 14 napon belüli visszaküldés a postai feladás dátumát jelenti. Erre a címre külheti a terméket: 
Bu-Vi-Tex Kft. 
2053 Herceghalom,
Tavasz u. 10.
A termékek visszaküldésével járó költségek a megrendelőt terhelik, kivéve, ha Ön nem a megrendelésének megfelelő termékeket kapta. A termék-visszaküldés joga csak a Bu-Vi-Tex Kft és a végső felhasználó között létrejött szerződésekre vonakozik, a Fogyasztóvédelmi törvény utasításai szerint. 

9. PERES ELJÁRÁSOK
Vitás esetekben a Magyar Köztársaság törvényei érvényesek. A szerződési kötelezettség teljesítési helye az eladó székhelye. Területi hatáskör: Budapest, akkor is, ha a vevő üzleti tevékenységet folytat, és érvényesítettük fizetési felszólításhoz való jogunkat.