Nail Repair Starter Kit - Nail Vital 12 ml + Nail Repair Remover 100 ml

New Nail Repair Starter Kit - Nail Vital 12 ml + Nail Repair Remover 100 ml
Nail Vital, helyreállító lakk töredezett és törékeny körmökre.

Ez az a termék, amely tényleg megoldja köröm-gondjaidat !

A körömerősítő lakkot kifejezetten a gyenge és törékeny körmök megerősítésére fejlesztették ki. Egyedülálló hatása a fehérje-molekulák szarurétegbe történő beépítésén alapszik.  

Ezáltal a sérült körmöket megerősíti és a körmök végeit megvédi a berepedezésektől és a töredezettségtől. Már rövid alkalmazás után érezhető, hogy a körmök erősebbé, ellenállóbbá válnak és gyorsabban nőnek.

A körömerősítő lakk fényes, matt és light változatban is megvásárolható.

 • Megerősíti a töredezett, törékeny körmöket
 • Belülről állítja helyre a körmöket
 • Megakadályozza a körmök töredezését és beszakadását
 • Gyorsítja a körmök növekedését
 • Aktiválja a protein-molekulák beépítését a köröm rétegeibe.
 • Kapcsolódik a szaru-rétegekhez, és erősíti a köröm törzsét

Használata

A köröm körüli bőrt krémezze be, majd vigyen fel egy réteg körömlakkot. Ezt ismételje meg a következő napon is. A harmadik napjon a NAIL REPAIR REMOVER körömlakk-lemosó segítségével távolítsa el a körömerősítőt, majd kezdje újra a kezelést.

A kúrát 2-3 héten át kell alkalmazni, ennyi idő általában elég ahhoz, hogy a körmök egészségessé váljanak. 

A kezelés befejeztével ajánlatos a körömerősítőt hetente egyszer (vagy körömtipustól függően kétszer) felkenni, hogy az elért hatást megőrizzük. Ilyenkor már akár alapozó rétegként is használhatjuk, színes körömlakk alá.

 12 ml

Micro Cell 2000 Nail Repair Remover, tápláló körömlakk-lemosó. 

A körömerősítés hatékonyságát növeli a Remover lakklemosó használata!

Speciális, aceton-mentes lemosó, amely hatékonyan elősegíti a körömápolást. Különösen ajánlott gyenge és törékeny körmökre. A NAIL VITAL és más körömlakkok különösen gyengéd eltávolítására. 

Mivel a körömerősítő kúra során viszonylag gyakran, minden 3. nap le kell mosnod a lakkot, nagyon nem mindegy, hogy milyen lemosót használsz!

Egy rosszul megválasztott lemosó nagyban hátráltathatja a kúra eredményességét, ezért kérlek, ha teheted, válaszd ezt a speciális lakklemosót, mely szintén tartalmazza a köröm növekedéséhez, erősödéséhez szükséges összetevőket. Így biztosan hatékony lesz a kezelés.

Ha úgy döntesz, hogy más lemosót használsz, mert épp van otthon valami jó, megteheted. De egy valamit mindenképpen tarts be: Acetonmentes lemosó legyen, és lehetőleg minőségi termék. 

Teljesen felesleges végigcsinálnod a kúrát, ha minden 3. nap rákensz a körmödre valami szörnyűséget!

Döntés előtt számolj egy kicsit: Ezért az árért 100 ml kíváló minőségű, tápláló lakklemosót kapsz nálunk, amit nagyon hosszú ideig használhatsz, legalább fél évig!

100 ml • Views: 32484
 • Cikkszám: Nail Repair Starter Kit
 • Készletinfó: Készleten
 • 6.490 Ft
 • Nettó ár: 6.490 Ft